• Helse og omsorg

    Maxeta AS er en norsk produsent av sykeromskanaler, sykeromspaneler og uttaksenheter for det skandinaviske markedet.

    Siden 1996 har Maxeta produsert og levert sykeromskanaler og sykeromspaneler til det skandinaviske markedet. All produksjon og utvikling foregår ved vårt hovedkontor i Skien. Vi tegner og konstruerer alle våre løsninger selv og benytter i stor grad norske, men også utenlandske, anerkjente underleverandører. Vi har stort fokus på kvalitet og service.
    Jobber du med prosjekter inne helsesektoren mot sykehus, pleiehjem eller omsorgsboliger, har Maxeta mange gode løsninger. Ta kontakt med oss!

    Kontakt helse og omsorg

Leveringsprogram helse og omsorg

Maxeta har produkter og spesialkompetanse innen medisinske forsyningsenheter og innehar ISO-9001:2008- og ISO 13485:2003-sertifisering. Våre produkter tilfredsstiller MDD-direktivet og er sertifisert av Presafe CE2460.

Sykeromspaneler

Sykeromspaneler og sykeromskanaler

Les mer..

Operasjonssøyler

Takmonterte uttaksenheter, og bevegelige armer.

Les mer..

Medisinske opphengskinner

Medisinske opphengskinner for montering på vegg.

Les mer..

Nyheter helse og omsorg

oktober 6 , 2015 /

Ny merkeordning for lærebedrifter

Kunnskapsdepartementet vil at bedrifter som tar ansvar ved å ta inn lærlinger, skal få mulighet til å vise det fram. Disse bedriftene oppfordres til å bruke symbolet for godkjent lærebedrift, en smidd «L».

 4
september 25 , 2014 /

Design som drivkraft for innovasjon

Maxeta ble i 2013 tildelt DIP (Design Pilot-prosjekt) midler fra Norsk designråd. Vi vil i løpet av 2014 sammen med EGGS design se på nye tidsriktige løsninger for sykeromspaneler. Innspill fra kunder og brukere er essensielt i denne prosessen. Her gjelder det å tenke nytt og se om man ikke kan lage nye spennende løsninger

read more

 0