• Helse og omsorg

    Maxeta AS er en norsk produsent av sykeromskanaler, sykeromspaneler og uttaksenheter for det skandinaviske markedet.

    Siden 1996 har Maxeta produsert og levert sykeromskanaler og sykeromspaneler til det skandinaviske markedet. All produksjon og utvikling foregår ved vårt hovedkontor i Skien. Vi tegner og konstruerer alle våre løsninger selv og benytter i stor grad norske, men også utenlandske, anerkjente underleverandører. Vi har stort fokus på kvalitet og service.
    Jobber du med prosjekter inne helsesektoren mot sykehus, pleiehjem eller omsorgsboliger, har Maxeta mange gode løsninger. Ta kontakt med oss!

    Kontakt helse og omsorg

Leveringsprogram helse og omsorg

Maxeta har produkter og spesialkompetanse innen medisinske forsyningsenheter og innehar ISO-9001:2008- og ISO 13485:2003-sertifisering. Våre produkter tilfredsstiller MDD-direktivet og er sertifisert av Presafe CE2460.

Sykeromspaneler

Sykeromspaneler og sykeromskanaler

Les mer..

Operasjonssøyler

Takmonterte uttaksenheter, og bevegelige armer.

Les mer..

Medisinske opphengskinner

Medisinske opphengskinner for montering på vegg.

Les mer..

Metalldetektorer

Metalldetektorer.

Les mer..

Nyheter helse og omsorg

desember 10 , 2020 /

Florence 100 panel med hylle

Maxeta`s sykeromspaneler vises i den nye julekalenderen Stjernestøv. Vårt populære Florence 100 panel med hylle utviklet spesielt for pleiehjem. Her også med oksygenuttak som er en viktig del av dagens omsorgsbehandling.

 0

oktober 30 , 2020 /

Beredskapssøyle

Covid-19 har lært oss hvor brutalt et virus kan væremotenhelverden. Faren er ikke over, og en usikker fremtid gjør at sykehus og helsehus må forberede seg på uventede scenarioer. Se link til NRK sin reportasje hvor Arendal Kommune har fått levert et beredskapssykehus til 50 pasienter. Kommunen kan nå rask gjøre Sør Amfi om til

read more

 0
november 8 , 2018 /

Maxeta leverer til finsk sykehus

Vi skal sammen med vår agent i Finland OY Hedtec AB levere sykeromspaneler til sykehuset Jyväskylä Kuuma Sairaala i Finland. Løsningen er basert på Florence 125 som integreres i komplett møbel. Det er flere funksjoner sykehuset ønsker i dette prosjektet. I tillegg til tradisjonelle installasjoner som gassuttak, stikkontakter, data, USB-lader og sykesignal er det montert

read more

 0
oktober 6 , 2015 /

Ny merkeordning for lærebedrifter

Kunnskapsdepartementet vil at bedrifter som tar ansvar ved å ta inn lærlinger, skal få mulighet til å vise det fram. Disse bedriftene oppfordres til å bruke symbolet for godkjent lærebedrift, en smidd «L».

 4
Google Translate »