Metalldetektorer

Kontakt

Metalldetektorer

Maxeta AS har siden tidlig på nittitallet levert metalldetektoranlegg fra den engelske produsenten Safeline i det norske markedet. Vi tegner alle våre anlegg selv, slik at man får en optimal tilpasning til eksisterende og nye produksjonslinjer. Metalldetektor er en viktig komponent i en BRC-sertifisering og defineres som kritisk kontrollpunkt.

Vi har levert flere enn 300 metalldetektoranlegg Innen næringsmiddel, men også til andre bransjer. Metalldetektorer monteres i hovedsak for å redusere faren for at produkter inneholder metallpartikler, men også som maskinbeskyttelse for å unngå å skade teknisk utstyr. Safeline har mange modeller som Signatur og Profile Advantage. Felles for alle Safelines metalldetektorer er høy driftssikkerhet, lang levetid og gode brukergrensesnitt.

Vi har egen serviceavdeling som utfører reparasjoner og foretar årlige kontroller av anlegg etter avtale. Vi holder også kurs for drift- og QA-personell. Reservedeler og sertifiserte testkort til metalldetektor fås hos oss.

Kontakt oss for mer informasjon.

Standard

Metalldetektorer Mettler-Toledo Safeline MaxetaStandard banddetektorer, Safeline

Fritt fall

Metalldetektorer fritt fall MaxetaDetektorer for fritt fall

Rør

Rør metalldetektorer Maxexta Rørdetektorer

Farmasøytisk

Farmasøytisk metalldetektorer Maxeta Farmasøytiske detektorer

Testkort

Testkort for metalldetektor Maxeta Testkort leveres sammen med metalldetektoren.

Brukt

Safeline Mettler Toledo Ceia Loma Lock Inspection Maxeta Selges!

Google Translate »