Fra elforsyning og jernbane til skole og sykerom

Maxeta AS har forsynt Norge med elektrotekniske produkter helt siden 1960. Selskapet startet opprinnelig som en ren agentur- og grossistvirksomhet og representerer flere ledende produsenter av elektroteknisk materiell i Europa. Vi har etter hvert også utviklet en betydelig egenproduksjon som i dag utgjør mer enn 50% av den totale omsetningen.

Maxeta AS betjener flere markedssegmenter, hvorav elforsyning og jernbane  utgjør de to største. Vi er også en betydelig leverandør av installasjonsprodukter både til private næringsbygg og offentlige servicebygg, til f.eks. helse- /omsorg og skole.
Maxeta er en godkjent lærebedrift og viser dette med L-merket fra Kunnskapsdepartementet:

Maxeta godkjent lærebedrift laærlinger
Maxeta har for tiden to industrimontørlærlinger. Mathias (t.v.) har vært lærling hos oss i to år, besto fagprøven med topp resultat høsten 2018 og er nå ansatt hos oss som industrimontør. Pernille har i april gjennomført fagprøven som industrimontør med resultat Bestått meget godt. Vi gratulerer Pernille, som vil være hos oss fram til høsten da hun fortsetter med videre skolegang. Magnus startet hos oss i 2018. Veldig flinke og hyggelige ungdommer!

Maxeta AS har ca. 50 ansatte. Hovedkontor, produksjon og sentrallager er lokalisert på Nylende industriområde i Skien. I tillegg har vi salgskontor i Sandnes.

Maxeta_bygg

Maxetas salgs- og leveringsbetingelser:
Norsk      Engelsk

Sertifiseringer

Google Translate »